ALGEMENE INFO

Programma

Zondag 14 mei 2017 wordt het startschot gegeven voor de 9de editie van de ZorgSpecialist Loop.

Starttijden

09.45 uur: Warming-up Kids ObstacleRun groep 1
10.00 uur: Start Kids ObstacleRun groep 1
10.55 uur: Warming-up Kids ObstacleRun groep 2
11.00 uur: Start Kids ObstacleRun groep 2
12.00 uur: Start 5 km
12.00 uur: Start 10 km

Kids Obstacle/FreeRun is UITVERKOCHT

Bij de ZorgSpecialist Loop wordt het veld van SC Telstar omgetoverd tot een Obstacle Run parcours voor de kinderen. De Kids Obstacle Run is voor kinderen van 5 t/m 13 jaar.

Dit jaar is de Kids ObstacleRun helemaal uitverkocht. Voor de veiligheid en de drukte op de Obstacles zijn we genoodzaakt om in twee groepen te starten.

Kijk goed hoe laat jij moet starten:

Geboren in het jaar 2009 of later?
Dan start jij in startgroep 1

Geboren in het jaar 2003 t/m 2008?
Dan start jij in startgroep 2

Heb je een Familyticket gekocht?
Dan starten jullie in startgroep 2

Ben je gefinisht? Dan lever je eerst je enkelbandje in. Daarna krijg jij je welverdiende medaille! en staat er drinken voor klaar.

Let op: Ga na de finish niet meteen naar huis. De prijsuitreiking is rond 11.45 uur. Na de finish kun je geschminkt worden in de finish-straat en vanaf 12.00 uur kun je lekker spelen op de Obstacles.

Na-inschrijven Cash & Pin

Na-inschrijven is mogelijk op zondag 14 mei vanaf 09.00 uur tot en met 15 minuten voor de start in de hal van het Rabobank IJmond Stadion van SC Telstar. Deze is gevestigd op Minister van Houtenlaan 123, 1981 EK Velsen-Zuid.

Startnummer ophalen

Het startnummer kan opgehaald worden op zondag 14 mei vanaf 09.00 uur tot en met 15 minuten voor de start. Dit kan voor bij de ingang van het Rabobank IJmond Stadion van SC Telstar. Deze is gevestigd op Minister van Houtenlaan 123, 1981 EK Velsen-Zuid Het startnummer wordt dus niet toegestuurd.

Inschrijfprijzen 2017

  Voor-inschrijfprijs Na-inschrijfprijs
Obstacle kidsrun       € 4.- uitverkocht-300x139
5 km € 10.- € 13.-
10 km € 12.- € 15.-

Mediapakket. 3x sms, facebook live feed

Ontvang live op je eigen tijdlijn van Facebook en of Twitter en of 3 SMS nummers je resultaat. Maar ook al je vrienden, familieleden en kennissen kunnen je live volgen. Dit mediapakket kost € 2,- en is te bestellen bij je inschrijving.

 Reis- en parkeerinformatie

Auto

Vanaf de A9 (Amsterdam/Utrecht), A22 aanhouden, voor de Velsertunnel afslag 8 (IJmuiden), einde afslag bij de verkeerslichten linksaf (Parkweg), richting Driehuis.Bij verkeerslichten Pontplein, linksaf Minister van Houtenlaan in. Na ± 800 meter is het stadion aan de linker kant. Rechts is een (openbaar) parkeerterrein.

Openbaar vervoer

Bus

  • Buslijn 4 vanuit Haarlem:Uitstappen halte Waterloolaan; en vervolgen richting spoorwegovergang lopen om daarna rechtsaf de Min. van Houtenlaan op te gaan.
  • Buslijn 74 vanuit Beverwijk:Uitstappen halte Stationsweg; en ga vervolgens de Min. van Houtenlaan in.
  • Buslijn 75 vanuit Haarlem:Uitstappen halte Zeeweg ziekenhuis; en ga vervolgens de Cederstraat in, daarna Min. van Houtenlaan op.
  • Buslijn 82 vanuit Amsterdam:Uitstappen halte Stationsweg; en ga vervolgens de Min. van Houtenlaan in.

Trein

Uitstappen station Driehuis. Van den Vondellaan (noordelijke richting) en Waterloolaan aflopen; voor het spoor rechtsaf de Min. van Houtenlaan op.

Faciliteiten

Het Rabobank IJmond Stadion van SC Telstar dient als uitvalsbasis. Hier treft u de volgende faciliteiten aan:

  • ophalen startnummers
  • inschrijving
  • toiletten
  • omkleedgelegenheid (douche mogelijkheid)

Startnummer en chip

Alle deelnemers lopen met een verplicht chipstartnummer en worden zo in de officiële uitslagen opgenomen. Deze wordt zo snel mogelijk na de loop op deze website gepubliceerd. U kunt uw uitslag ook direct na finish per sms ontvangen. Deze optie kunt u bestellen bij uw inschrijving á € 2,-

Tijdregistratie

De tijdregistratie is in vertrouwde handen van Racetimer. Onder voorbehoud van technische tegenvallers is uw tijd direct na uw finish te vinden via www.zorgspecialistloop.nl/uitslagen. Bij uw inschrijving kunt u de extra service (uitslagen sms en download finishvideo) van Racetimer bestellen. Zie hiervoor www.zorgspecialistloop.nl/inschrijven.

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie. Pinterest voor foto’s en op Youtube voor films

zorglogo225