PARCOURSEN

DIENSTEN BIJ INSCHRIJVING

Opsturen startnummer

Ook dit jaar kan je kiezen voor de optie om je startnummer en de diensten die jij bij je inschrijving heb besteld thuis te laten bezorgen. Zo hoef je niet je startnummer en diensten op te halen, maar liggen ze ruim op tijd op jouw deurmat.

De prijs van deze dienst is € 2,50

Medal Time

Na de 5 & 10 km krijg je een mooie herinnering aan jouw prestatie in de vorm van een medaille. Wil jij voor altijd deze fraaie prestatie onthouden. Kies dan voor Medal Time. Hierbij krijg je na afloop van de loop een plaatje thuis opgestuurd waarop je naam en jouw bijbehorende tijd staat. Dit plaatje kan jij zelf makkelijk en snel op je medaille plakken. Zo vergeet je nooit meer hoe goed jouw prestatie was op de ZorgSpecialist Loop 2018.

Je krijgt jouw plaatje zo snel mogelijk na de loop per post thuisgestuurd.

De prijs van deze dienst is € 5,50

BibBits

ibBits is dé manier om uw startnummer eenvoudig te bevestigen op uw shirt. Met BibBits brengt u het startnummer snel, eenvoudig en precies aan op uw shirt, waarbij u er van verzekerd bent dat het startnummer stevig op zijn plaats wordt gehouden door de krachtige magneten. Het lichte gewicht en de afgeronde hoeken van BibBits zorgen daarnaast voor een prettig draagcomfort. Bovendien wordt uw hardloopkleding niet meer beschadigd door het gebruik van veiligheidsspelden.

De prijs van de BibBits is € 7,50

Social Mediapakket

Wil jij al je vrienden en familie laten weten hoe jou ZorgSpecialist Loop gaat? Dat kan! Met het Mediapakket ontvang je rechtstreeks op je tijdlijn van Facebook, Twitter en/of 3 SMS nummers je tijden. Live!

De prijs van deze dienst is € 2,50

13 mei 2018

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie. Pinterest voor foto’s en op Youtube voor films