zsp13-pr-1 zsp13-pr-8 zsp13-pr-5 zsp13-pr-6


Inschrijving Zorgspecialist Loop 2015 

 

direct-inschrijven-ZorgSpecialistLoop

 

Na-inschrijven

Na-inschrijven is mogelijk op zondag 17 mei vanaf 09.30 uur tot en met 15 minuten voor de start in de hal van het Stadion van SC Telstar. Deze is gevestigd op Minister van Houtenlaan 123, 1981 EK Velsen-Zuid.

Startnummer ophalen

Het startnummer kan opgehaald worden op zondag 17 mei vanaf 09.30 uur tot en met 15 minuten voor de start. Dit kan voor bij de ingang van het Stadion van SC Telstar. Deze is gevestigd op Minister van Houtenlaan 123, 1981 EK Velsen-Zuid Het startnummer wordt dus niet toegestuurd.


Inschrijfprijzen 2015

  Voorinschrijfprijs Na-inschrijfprijs
1,5 km Kinderloop       € 4,- € 5,-
5 km € 9,50 € 13.-
10 km € 11,- € 14,50

 

 

 

 

Starttijden o.v.:

  Starttijd o.v.
1,5 km Kinderloop     
11:15 uur
5 km 12:00 uur
10 km 12:00 uur

 

 

 

 

Extra service

Ook dit jaar kunt u direct na uw finish uw finishtijd per sms ontvangen en binnen 48 uur na het evenement uw persoonlijke finishvideo downloaden. Deze extra service kunt u bij het invullen van het inschrijfformulier bestellen. De extra service is alleen mogelijk bij deelname aan de 5 en 10 km, voor na inschrijvingen is de extra service niet meer mogelijk. 

SMS-service € 2,-
Video-download € 2,50

 

 

Algemene voorwaarden en reglement ZorgSpecialist Loop
De ZorgSpecialist Loop wordt georganiseerd door de Stichting SportSupport Kennemerland, hét aanspreekpunt voor de sport in Haarlem en omgeving. De Stichting is als buitengewoon lid aangesloten bij de Atletiekunie waar gesproken wordt van loper(s), deelnemer(s), vrijwilligers, deelnemers e.d. geldt (m/v).

Algemene voorwaarden

 1. De deelnemers verklaren zich bekend met en onderwerpen zich aan de algemene voorwaarden en het reglement.
 2. Deelnemers gaan akkoord met het mogelijk gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video, TV, internet e.d. voor promotionele dan wel publicitaire doeleinden van Stichting SportSupport Kennemerland zonder daarvoor vergoeding te claimen.
 3. Deelnemen aan de ZorgSpecialist Loop is geheel voor eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De deelnemer dient zich er vooraf, al of niet door raadpleging van een arts, van te vergewissen dat zijn gezondheid de voorziene inspanning toelaat. Stichting SportSupport Kennemerland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van welke schade dan ook door bekende of plotseling optredende gezondheidsproblemen van de deelnemer.
 4. Stichting SportSupport Kennemerland is op geen enkele manier aansprakelijk voor het zoekraken van kleding en andere persoonlijke eigendommen van deelnemers en begeleiders.
 5. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijk gemaakte kosten wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden.
 6. Bij afgelasting zal in principe geen nieuwe datum worden vastgesteld; de eerstvolgende editie vindt dan in het volgende kalenderjaar plaats.
 7. Het inschrijfgeld (zowel individueel als voor teams businessloop) dient uiterlijk de woensdag voor het evenement in het bezit van de ZorgSpecialist Loop te zijn.
 8. Voor deelname aan de 10km recreatieloop geldt een minimum leeftijd van 12 jaar.
 9. Voor deelname aan de 5km recreatieloop geldt een minimum leeftijd van 10 jaar.
 10. Annulering en restitutie van deelnemers gelden
 11. Deelnemers gaan akkoord met het opnemen van opgegeven gegevens in het bestand van de organisator. De organisator verplicht zich tot de wettelijk regels omtrent bescherming persoonsgegevens. De gegevens worden onder andere gebruikt voor het publiceren van de uitslagen op internet en het verzorgen van mailings omtrent lopen in het SportSupport Loopcircuit, powered by Run2Day Haarlem. Deelnemers hebben bij het ontvangen van de individuele mailings de mogelijkheid zich uit te schrijven.

 

Individuele deelnemers

 

 1. Indien de ZorgSpecialist Loop door overmacht op laat tijdstip moet worden afgelast, dan zal geen restitutie van inschrijfgelden plaatsvinden. De deelnemer houdt wel recht op eventueel bestelde t-shirts en andere bestelde goederen.
 2. Restitutie van het inschrijfgeld vanwege annuleren door de deelnemer is niet mogelijk.
 3. Tevens ontvangt de organisatie een bevestiging van de “nieuwe” alsmede de “oude” deelnemer.

 

Businessloop

 

 1. Na 1 februari: 100% van de kosten van het/de geannuleerde team(s) en extra bestellingen worden in rekening gebracht.
 2. Indien de ZorgSpecialist Loop door overmacht voortijdig (minimaal 1 dag van te voren) moet worden afgelast, dan zal aan deelnemende businessteams 25% van het inschrijfgeld worden gerestitueerd.
 3. Indien de ZorgSpecialist Loop na de eerste start tussentijds door overmacht moet worden stilgelegd cq afgelast, dan zal geen restitutie van inschrijfgelden plaatsvinden.

 

Inschrijvingsprocedure

 

 1. Inschrijving vooraf is mogelijk via de www.zorgspecialistloop.nl. Individuele deelnemers dienen eveneens via de automatische incasso de bij inschrijving te betalen. Businessteams ontvangen een factuur.
 2. Na ontvangst van je online inschrijving ontvang je een e-mail als bevestiging. De startnummers dienen opgehaald te worden op de daarvoor bestemde afhaaltijden in de dag(en) voorafgaand aan de loop. Zie www.zorgspecialistloop.nl voor meer informatie.

 

Loopreglement ZorgSpecialist Loop

 

 1. De ZorgSpecialist Loop wordt gehouden onder auspiciën van de Atletiekunie.
 2. De ZorgSpecialist Loop staat open voor alleen hardlopers.
 3. De deelnemers zijn verplicht om alle aanwijzingen van organisatie en politie op te volgen.
 4. De deelnemers zijn verplicht om minimaal vijf minuten voor de start in de desbetreffende startvakken aanwezig te zijn. Na de laatste startgroep is het voor te laatkomers niet mogelijk om van start te gaan.
 5. De gelopen netto tijd zal worden bepaald door het tijdwaarnemingsysteem van Racetimer De organisatie wijst elke verantwoording van de hand in geval van ziekten of ongevallen overkomen aan deelnemers.
 6. De deelnemers dienen zich aan het door de organisatie aangegeven parcours te houden. Zij moeten als deelnemer herkenbaar zijn.
 7. Het is verplicht het startnummer, voorzien van ingebouwde chip, op de borst te dragen.
 8. Na het vertrek van de laatste startgroep is het voor te laatkomers niet mogelijk om van start te gaan. Dit omdat het parcours zo snel mogelijk na de passage van de laatste lopers weer moet worden vrijgegeven voor het reguliere verkeer.
 9. Het deelnemen van wheelers of deelnemers met kinderwagens, rollators en huisdieren is niet toegestaan in verband met de veiligheid.
 10. De deelnemer dient zijn persoonsgegevens op de achterzijde van het startnummer volledig in te vullen.
 11. In geval van calamiteiten kan de organisatie zo optimaal mogelijk handelen.
 12. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisatie.

 

dezorgspecialist

SportSupport_groot

run2day-logo-2012-haarlemklein 

Telstar-Logo-Horeca-1963 

SRO algemeen websiteformaat

KGSMA.jpg-1

 

like-us-on-facebook250

Follow_us_on_twitter

 

 

 Copyright ZorgSpecialist Loop | Design by: 4U Web-Design