Zorgspecialist Loop wordt georganiseerd door SportSupport

Zo’n sfeer in het stadion is uniek!

By 1 maart 2016Nieuws

Het is toch echt fantastisch om te finishen met een hardloopwedstrijd in een stadion. Dat vinden Hans en Moreno die beide al een keer meegedaan hebben aan de ZorgSpecialist Loop. Ook dit jaar doen ze mee en gaan de 10 km lopen op zondag 22 mei.

Hans Molenaar, 49 jaar uit Velserbroek heeft deze loop de afgelopen drie jaar meegedaan en kan deze ervaring zeker aanbevelen. “Het heeft ‘iets’ om te starten en finishen in het stadion, de hele sfeer, de gezelligheid en iedereen blijft langer hangen. Dit komt ook omdat er veel leuke activiteiten voor kinderen zijn zoals springkussens. Dus echt een aanrader voor de hele familie.”

Moreno Hegeman, 26 jaar uit Haarlem heeft hem vorig jaar voor het eerst gelopen. “Het is me goed bevallen. Je bent er zo vanuit Haarlem en er zijn uitstekende parkeerfaciliteiten. De sfeer in het stadion is echt uniek. Het geeft je een goed gevoel om daar te lopen. Daarnaast vind ik het parcours heerlijk om te lopen, er is van alles te zien. Je gaat een stuk door een bos, door de woonwijk en langs het kanaal.”foto Hans

Hans vindt het een mooie overzichtelijke loop, niet te groot en een bijkomend voordeel is dat het tijdens de ZorgSpecialist Loop nog altijd prachtig lente weer is geweest. Volgens Moreno zeer zeker de moeite waard, omdat je lekker je eigen tempo kan lopen. Hans beaamt dit want hij heeft hier zijn record genoteerd namelijk 48.30 op de 10 km.

Dus wacht niet langer en kies, net zoals Hans en Moreno, voor de ZorgSpecialist Loop op zondag 22 mei. En maak er samen met je gezin een sportieve dag van. Dit jaar is er voor kinderen een super leuke Kids Obstacle Run.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!

 

 

Leave a Reply